Uránia Nemzeti Fimszínház
Hírlevél feliratkozás

Köszönjük, hogy feliratkozik az Uránia Nemzeti Filmszínház heti hírlevelére! Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket. Köszönjük.

2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása a GDPR (General Data Protection Regulation), amely minden uniós országban érvényes lesz. Már eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük adatait az Ön által korábban elfogadott adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően. 
 
Annak érdekében, hogy az új rendelet követelményeinek megfeleljünk, és annak mentén továbbra is a legjobb és legbiztonságosabb szolgáltatást nyújthassuk, szükséges volt frissítenünk adatvédelmi szabályzatunkat. 
 
A frissített szabályzatot az alábbi linkre kattintva olvashatja, amely részletes tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan használjuk és védjük a személyes adatait, valamint milyen személyes jogokkal rendelkezik Ön.
 
http://urania-nf.hu/adatvedelmi-nyilatkozat

Amennyiben szeretné, hogy továbbra is hírlevelet küldhessünk Önnek, kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi információkat, jelölje be az alábbi bekezdés előtt található boxot, majd erősítse meg azt a „Hozzájárulás megerősítése” box bejelölésével, és kattintson a feliratkozás gombra.
* kötelező mező

Az Adatkezelő egyértelmű, közérthető és részletes tájékoztatása alapján Hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Filmszínház Nonprofit Kft. (székhely: 1088 Budapest, Rákóczi út 21., cégjegyzékszám: Cg.01-09-920431, adószám: 21384095-2-42), mint Adatkezelő a nevemet, e-mail címemet, az általam az Adatkezelő részére megadott további adataimat az aktuális programjairól, rendezvényeiről hírlevél formájában tájékoztatás céljára felhasználja, és ennek keretében a hírleveleit elektronikus levelezés során a részemre eljuttassa. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat a gdpr@urania-nf.hu e-mail címre, vagy az Adatkezelő székhelyére elküldött üzenettel bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom.